Varaus- ja Peruutusehdot Ounaskievari Ky

Ounaskievari Ky on perheyritys, jonka toimintaan kuuluvat erilaiset poro-ohjelmapalvelut. Ounaskievari Ky noudattaa safari-, kuljetus- ja ohjelmapalvelujen tilaamisessa, varaamisessa ja tilausten peruuttamisessa seuraavia ehtoja:

VARAUS & MAKSU

Varaukset peritään välittömästi varauspyynnön jälkeen. Varaus on vahvistettu, kun asiakas saa kirjallisen vahvistuksen Ounaskievari Ky:ltä ja varaus on maksettu täysimääräisenä.

Laskutettu tilaus tulee olla maksettuna tilillemme eräpäivään mennessä. Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Lasku maksetaan SEPA-maksuna (IBAN-tilinumero ja pankin BIC-koodi) laskussa olevaa viitenumeroa käyttäen euroissa tai varauksen yhteydessä Stripe-palvelulla.

Puhelimitse tai sähköpostilla tehtyjen varausten vahvistamiseksi lähetämme asiakkaille maksulinkin tai pyydämme laskutusosoitteen

 

VARAAMINEN INTERNETIN KAUTTA

Asiakas:

Asiakas sitoutuu ostokseen heti kertamaksun tavoin, eikä varauksen tekemiseen liittyviä erillisiä ennakko- ja loppulaskuja ole. Internet varaus maksetaan luottokortilla.

Laskun ja kuitin tulostus:

Asiakas vastaa siitä, että hän saa verkkokauppaostoksestaan tilausvahvistuksen. Varausohjelma lähettää vahvistussähköpostin asiakkaan rekisteröityessä antamaansa sähköpostiosoitteeseen.

Varauksen vahvistus:

Ounaskievari Ky ei vastaa epäonnistuneesta varauksesta vaan asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä myyjään tilanteen korjaamiseksi. Ounaskievari Ky ei takaa, että palvelu on tässä tilanteessa vielä vapaa. Mikäli tuote ei ole saatavilla rahat palautetaan tai asiakkaalle tarjotaan mahdollisuuksien mukaan toinen tuote.

Mikäli varaus on onnistunut, mutta tuote/palvelu ei ole enää saatavilla, Ounaskievari tarjoaa vaihtoehtoisen tuotteen/palvelun tai palauttaa varauksen jo maksetun kokonaissumman.

OIKEUS HINTOJEN MUUTOKSIIN

Ounaskievari Ky varaa oikeuden oikaista hintatiedoissa olevat virheet ennen sopimuksen syntymistä. Arvonlisävero on voimassa olevan lainsäädännön mukaan.

 

PERUUTUKSET / HENKILÖASIAKKAAT

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun olemme vastaanottaneet tiedon tekstiviestinä tai sähköpostitse klo 18 mennessä.

Ohjelmapalveluvarausten peruuttaminen:

Peruutus 3- 14 vrk ennen varausajankohtaa – perimme 50% varausmaksun.                         

Peruutus 0-3 vrk ennen varausajankohtaa – perimme 100% varausmaksun.                                

 Ajalla 16.12.-20.1. peruutus 0-14 päivää ennen varausajankohtaa – perimme 100% varausmaksun.

 

PERUUTUKSET / RYHMÄT

Peruutus 14 päivää tai lähempänä ajankohtaa 100%

Peruutus 60 päivää tai lähempänä ajankohtaa 50%

Heti varauksen jälkeen perimme 10% varausmaksun jota ei palauteta.

Osallistujamäärän väheneminen

10-2 päivää ennen ohjelman toteutus päivää – ei kuluja, kun max 2 henkilön vähennys, kuitenkin niin, että Ounaskievari Ky pitää oikeuden peruuttaa ohjelma/nostaa hintaa tapauksissa, kun pienennetty ryhmäkoko ei enää täytä ohjelman minimihenkilömäärää toteutuakseen

 

Sairastapauksissa:

Sairaustapauksessa palautus maksetaan vain esittämällä lääkärintodistus. Vaatiessaan takaisinmaksua, asiakkaan on toimitettava lääkärintodistus kirjallisena (postitse tai e-maililla) Ounaskievari Ky:lle Oy:lle 2 työpäivän sisällä peruutus ilmoituksesta.

 

Ounaskievari Ky:n oikeus peruuttaa varaus:

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, Ounaskievari Ky:llä on oikeus peruuttaa varaus. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa summan kokonaisuudessaan takaisin.

Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, on Ounaskievari Ky:llä oikeus peruuttaa varaus.

 

VAKUUTUKSET 

Ounaskievari Ky:llä on voimassa oleva lakisääteinen toiminnan vastuuvakuutus.

Ounaskievari Ky on vastuussa vahingoista, jotka johtuvat työntekijämme tai alihankkijamme turvallisuuden laiminlyönnistä, tai vioittuneesta välineistöstä. Ounaskievari Ky ei ole vastuussa vahingoista, jotka asiakkaan oma matkavakuutus turvaa.

Mikäli asiakkaalla on sairauksia, vammoja tai liikuntarajoitteita pyydämme ilmoittamaan niistä varauksen yhteydessä. Suosittelemme aina matkavakuutuksen ottamista.

 Lisäehdot

Tuottaja ei ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat suorista tai välillisistä vaaratilanteista koskien ohjelman aikana tapahtuvia kuljetuksia, ruokailuja, majoitusta, pelejä tai muuta toimintaa, jotka johtuvat asiakkaan välinpitämättömyydestä tai suuresta huolimattomuudesta.

Kaikki ohjelmaan sisältyvät kuljetukset ovat ohjelman tuottajan vastuulla.

Ounaskievari Ky pitää oikeuden muuttaa ohjelman reittiä ja kestoa tarvittaessa kulloistenkin sääolosuhteiden tai lumitilanteen mukaan, mikä katsotaan järkeväksi/suotavaksi turvallisuuden tai osallistujien mukavuuden vuoksi.

Ounaskievari Ky pitää oikeuden keskeyttää ohjelma, jos osallistujan katsotaan olevan vaaraksi itselleen tai muille osallistujille tai on huonossa kunnossa. Keskeyttämistapauksessa asiakas ei ole oikeutettu maksun palautukseen.

Asiakkaalle suositellaan aina henkilökohtaista matkavakuutusta. Tarkista matkavakuutuksesi kattavuus.

 

 Valitukset:

Kaikkiin palveluihimme liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden ilmaannuttua suoraan Ounaskievari Ky:n henkilökunnalle tai puh. 040 590 1447.

Jos erimielisyyksiä ei saada ratkaistua osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www.kuluttajariita.fi).

Riidat ratkaistaan Rovaniemen käräjäoikeudessa.

 

Ounaskievari Ky pidättää oikeudet muutoksiin.